CALENDAR EVENIMENTE A.R.M.D.

EVENIMENTE 2018

 •   În perioada 27 - 29 iunie 2018, Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor - A.R.M.D. a organizat la Mamaia cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Internaționale A.R.M.D. - ISWA, cu tema: „ECONOMIA CIRCULARĂ - PROVOCĂRI, ȚINTE ȘI SOLUȚII PENTRU ROMÂNIA”
      Detalii suplimentare despre eveniment.
      Pagina evenimentului
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. organizează tradiționala conferință internațională, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, împreună cu ISWA - International Solid Waste Association ce va avea loc în perioada 27 - 29 iunie 2018, la Mamaia, la Hotel DEL MAR ( 4*), cu tema: "ECONOMIA CIRCULARĂ - PROVOCĂRI, ȚINTE ȘI SOLUȚII PENTRU ROMÂNIA".
      Detalii suplimentare despre eveniment.

      PARTENER PLATIUM: GRUP INDUSTRIAL SUPERCOM SA      PARTENER GOLD: CTE SOLUTION


  CTE - Chiar si deseurile merita a doua sansa.
  CTE Solution - Utilaje Specializate inseamna o echipa de oameni curajosi, perseverenti si dedicati excelentei. Prin forte proprii, am construit un business stabil si de incredere, care sa impuna standardele in industriile in care activam: constructii, salubritate si reciclare. Gama de echipamente si solutii la cheie cuprind utilaje pentru constructii, statii de sortare, concasoare, autospeciale pentru colectarea si transportul deseurilor, echipamente pentru curatenie stradala si deszapezire, utilaje pentru tratarea deseurilor municipale, industriale, din constructii si demolari, solutii complete pentru tratarea deseurilor (statii de sortare, statii de transfer, statii de biouscare, compostare, digestoare cu recuperare de biogaz si producere de energie, statii de tratare DEEE-uri, RDF, cauciuc). Am creat o retea de profesonisti care asigura suport si consiliere pentru a va realiza proiectele dumneavoastra, de la idee si pana la punere in functiune.
  Solutiile CTE pentru colectarea si tratarea deseurilor, curatenie stradala si deszapezire inglobeaza cele mai noi si inovative technologii existente in Europa si vin de la cei mai renumiti producatori din industrie, si anume: Faun, Zoeller, Meiller, Hueffermann, Aebi - Schmidt, Unimog, Mulag, Trilo, Fiedler, Villiger, Werner & Weber, W-Weber, Presona, Avermann, CK, Komptech, Willibald, Kiverco, Terex Ecotec, Untha, BHS-Sonthofen, Westeria, Redwave, Technobalt, WTT. Astazi in Romania putem spune ca majoritatea companiilor de salubritate si a operatorilor de centre integrate pentru managementul deseurilor folosesc solutiile CTE.

      PARTENER SILVER: ADARCO      PARTENER SILVER: FORD TRUCKS      PARTENER SILVER: FEPRA      PARTENER: EUROPLAST  Europlast România face parte din grupul de firme „Icoplastic”, cu centre de producție a recipienților din plastic, în Austria, Italia, Spania, Grecia, Turcia, Argentina și Noua Zeelanda.
  S.C Europlast Romania S.R.L, ca reprezentant în Romania al producătorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezent pe piața internă din 2003 și oferă partenerilor săi recipienți din material plastic (HDPE) și metal, de diferite dimensiuni și de cea mai bună calitate, obținuți prin tehnologii moderne de ultimă oră cu utilajele cele mai performante, utilizabili în salubrizarea și colectarea deşeurilor.
  Prin atitudine și profesionalism faţă de clienți, întreprinderea a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii pe piața de profil. Europlast Romania și-a propus prin activitatea sa, în calitate de distribuitor de infrastructură pentru firmele de salubritate, autoritățile publice și alți clienți privați, să promoveze ideea „Romania forever clean”.

      PARTENER: FRAMINOR


  Odor Control dezvolta aplicatii diverse pentru NEUTRALIZAREA poluantilor olfactivi. Misiunea noastra este de a elimina plangerile legate de mirosurile neplacute produse in diverse ramuri industriale.
  Soluțiile de neutralizare Odor Control sunt proiectate pentru a distruge mirosurile la nivel molecular prin adsorbție si reactie de mineralizare catalitica. Indiferent de puterea mirosului neplăcut, Odor Control iți oferă o soluție industrială de gestionare a mirosurilor, 100% ecologică.
  Fiecare aplicatie este creata sa imbunatateasca relatia operatorilor economici cu vecinii, angajatii, agentii de mediu si sa micsoreze amprenta asupra mediului inconjurator.
  Pentru o oferta personalizata va rugam sa contactati specialistii Odor Control: T: 0736393843; 0744369422; E-mail:office@odorcontrol.ro

      PARTENER: IRIDEX GROUP PLASTIC


      PARTENER: Ax Perpetuum
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a început să organizeze o serie de cursuri de specialitate. Cursurile pentru Specialist Managementul Deșeurilor (COR 325713) și Manager de Proiect (COR 242101) au o durată de 3 zile și sunt certificate de CNFPA/ANC. În luna mai 2018 s-a organizat deja o serie cursuri de Specialist Managementul Deșeurilor.
      Detalii suplimentare.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat, în perioada 1 - 7 mai 2018, în parteneriat cu Innovation Norway, o vizită a unei delegații de experți norvegieni în România. Delegația norvegiană a vizitat mai multe companii private membre ale A.R.M.D., dar și stația de biogaz de la Filipeștii de Pădure. În plus, experții norvegieni au dorit să afle amănunte despre OTR-urile din România.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D., Coaliția pentru Economia Circulară - C.E.R.C. și Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu - ARAM au organizat joi, 29 martie 2018 dezbaterea „Plătești cât arunci - de la concept la practică”.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2017

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat împreună cu ISWA - International Solid Waste Association în perioada 28 - 30 iunie 2017, la Mamaia, Hotel Comandor 4*, tradiționala conferință internațională, ajunsă la a VII-a ediție, cu tema: "Situația managementului deșeurilor din România - între finalizarea proiectelor prin POS Mediu și finanțarea proiectelor prin POIM".
      Detalii suplimentare despre eveniment
      Mai multe informații despre desfășurarea evenimentului

             

 •   Calendar evenimente interne și internaționale.
      Mai multe informații.
 •   În data de 11 aprilie 2017, orele 10.00, a avut loc „ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI” la hotel Ibis București Palatul Parlamentului City Centre (Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, București).
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2016

 •   În data de 3 noiembrie 2016 a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Române pentru Managementul Deșeurilor (A.R.M.D.).
 •   În perioada 22 - 25 iunie 2016, la Mamaia, România, A.R.M.D. a organizat, împreună cu partenerii săi - ISWA și F.A.D.I., o serie de dezbateri de larg interes. Întâlnirea din acest an a fost una complexă, un ansamblu de evenimente care au cuprins întreg spectrul al managementul deșeurilor din România permițând o amplă analiză a situației actuale.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   Pentru prima dată în România: Cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
  În perioada 25 - 27 mai 2016 a avut loc la București prima serie de cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2015

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. (fosta Asociația Română de Salubritate - A.R.S.) a organizat în data de 13 noiembrie 2015, la București, România, „PRIMA ADUNARE GENERALĂ”.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) a organizat în perioada 1-2 iulie 2015, la Mamaia, România, SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL ARS - ISWA 2015.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.) a organizat, joi, 7 mai, la Romexpo - Sălile Madgearu și Brâncuși, ÎNTÂLNIREA ANUALĂ A OPERATORILOR DE SALUBRITATE, eveniment cu tema: “Noutăți legislative, de finanțare și tehnice în managementul deșeurilor din România”.
  În cadrul evenimentului a fost prezentat noul Regulament - cadru al serviciului de salubrizare a localităților.
      Detalii suplimentare despre eveniment.