CALENDAR EVENIMENTE A.R.M.D.

EVENIMENTE 2018

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. organizează tradiționala conferință internațională, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, împreună cu ISWA - International Solid Waste Association ce va avea loc în perioada 27 - 29 iunie 2018, la Mamaia, la Hotel DEL MAR ( 4*), cu tema: "ECONOMIA CIRCULARĂ - PROVOCĂRI, ȚINTE ȘI SOLUȚII PENTRU ROMÂNIA".
      Detalii suplimentare despre eveniment.

      PARTENER PLATIUM: GRUP INDUSTRIAL SUPERCOM SA      PARTENER GOLD: CTE SOLUTION      PARTENER SILVER: ADARCO      PARTENER: EUROPLAST      PARTENER: FRAMINOR      PARTENER: IRIDEX GROUP PLASTIC


      PARTENER: Ax Perpetuum •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a început să organizeze o serie de cursuri de specialitate. Cursurile pentru Specialist Managementul Deșeurilor (COR 325713) și Manager de Proiect (COR 242101) au o durată de 3 zile și sunt certificate de CNFPA/ANC. În luna mai 2018 s-a organizat deja o serie cursuri de Specialist Managementul Deșeurilor.
      Detalii suplimentare.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat, în perioada 7 - 1 mai 2018, în parteneriat cu Innovation Norway, o vizită a unei delegații de experți norvegieni în România. Delegația norvegiană a vizitat mai multe companii private membre ale A.R.M.D., dar și stația de biogaz de la Filipeștii de Pădure. În plus, experții norvegieni au dorit să afle amănunte despre OTR-urile din România.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D., Coaliția pentru Economia Circulară - C.E.R.C. și Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu - ARAM au organizat joi, 29 martie 2018 dezbaterea „Plătești cât arunci - de la concept la practică”.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2017

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat împreună cu ISWA - International Solid Waste Association în perioada 28 - 30 iunie 2017, la Mamaia, Hotel Comandor 4*, tradiționala conferință internațională, ajunsă la a VII-a ediție, cu tema: "Situația managementului deșeurilor din România - între finalizarea proiectelor prin POS Mediu și finanțarea proiectelor prin POIM".
      Detalii suplimentare despre eveniment
      Mai multe informații despre desfășurarea evenimentului

             

 •   Calendar evenimente interne și internaționale.
      Mai multe informații.
 •   În data de 11 aprilie 2017, orele 10.00, a avut loc „ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI” la hotel Ibis București Palatul Parlamentului City Centre (Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, București).
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2016

 •   În data de 3 noiembrie 2016 a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Române pentru Managementul Deșeurilor (A.R.M.D.).
 •   În perioada 22 - 25 iunie 2016, la Mamaia, România, A.R.M.D. a organizat, împreună cu partenerii săi - ISWA și F.A.D.I., o serie de dezbateri de larg interes. Întâlnirea din acest an a fost una complexă, un ansamblu de evenimente care au cuprins întreg spectrul al managementul deșeurilor din România permițând o amplă analiză a situației actuale.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   Pentru prima dată în România: Cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
  În perioada 25 - 27 mai 2016 a avut loc la București prima serie de cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2015

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. (fosta Asociația Română de Salubritate - A.R.S.) a organizat în data de 13 noiembrie 2015, la București, România, „PRIMA ADUNARE GENERALĂ”.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) a organizat în perioada 1-2 iulie 2015, la Mamaia, România, SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL ARS - ISWA 2015.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.) a organizat, joi, 7 mai, la Romexpo - Sălile Madgearu și Brâncuși, ÎNTÂLNIREA ANUALĂ A OPERATORILOR DE SALUBRITATE, eveniment cu tema: “Noutăți legislative, de finanțare și tehnice în managementul deșeurilor din România”.
  În cadrul evenimentului a fost prezentat noul Regulament - cadru al serviciului de salubrizare a localităților.
      Detalii suplimentare despre eveniment.