COMUNICAT DE PRESĂ

A.R.M.D. organizează cursuri de specialitate

 

Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor - A.R.M.D., în încercarea de a fi alături de membri săi și de firmele din domeniul gestionării deșeurilor, a început să organizeze o serie de cursuri de specialitate.
Această inițiativă survine ca urmare a noilor modificări legislative prin care multe dintre cursurile pentru persoanele cu studii superioare, vor fi organizate în viitorul apropiat exclusiv de instituțiile de învățământ superior sub formă de studii postuniversitare.
Astfel, aceste cursuri vor avea costuri mult mai mari, condiții de admitere și absolvire mult mai dificile și perioade de derulare mai mari, de la circa 40 ore la minimum 180 ore.
Cursurile pentru Specialist Managementul Deșeurilor (COR 325713) și Manager de Proiect (COR 242101) au o durată de 3 zile și sunt certificate de CNFPA/ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale, certificatele fiind recunoscute atât la nivel național, cât și în Uniunea Europeană și în statele cu care România a încheiat acorduri în privința echivalării calificărilor.
În luna mai 2018 s-a organizat deja o serie cursuri de Specialist Managementul Deșeurilor, în perioada 14 - 16 mai, cu o grupă de 16 persoane angajate ale Supercom și ADI Dâmbovița. Cele două organizații au optat și pentru cursul de Manager de Proiect pentru care s-a organizat o grupă de 17 persoane în perioada 29 - 31 mai.
Dacă sunteți interesați de cursurile organizate de A.R.M.D., solicitați detalii prin email office@armd.ro.