CALENDAR EVENIMENTE A.R.M.D.

EVENIMENTE 2019

 •   În perioada 19 - 21 iunie 2019 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat, împreună cu ISWA - International Solid Waste Association, conferința internațională, ajunsă la a IX-a ediție, cu tema: "Direcții de implementare a conceptului de economie circulară în managementul deșeurilor ca bază a unei dezvoltări durabile a localităților din România". Evenimentul a avut loc la Mamaia, la Hotel DEL MAR( 4*).
      Detalii suplimentare.
 •   Joi, 29 martie 2018 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. , Asociația Coaliția pentru Economia Circulară și Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu - A.R.A.M. au organizat dezbaterea pe tema "Plătești cât arunci - de la concept la practică". Evenimentul a avut loc în Amfiteatrul 2013 din cadrul Academiei de Studii Economice, București (Facultatea de Cibernetică, intrarea dinspre calea Dorobanți).
      Detalii suplimentare.
 •   Joi, 28 februarie 2019 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. împreună cu Asociația Simț Civic au organizat o dezbatere publică desfășurată în cadrul proiectului "Politici publice alternative de mediu în România", 112769/154. Dezbaterea a avut loc în sala de conferințe Observator, Hotel Internațional.
      Detalii suplimentare.
 •   În 21 februarie 2019 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. în parteneriat cu ASOCIAȚIA SIMT CIVIC au organizat dezbaterea publică cu tema "POLITICI PUBLICE ALTERNATIVE PENTRU COLECTAREA SEPARATĂ A DEȘEURILOR MUNICIPALE - VARIANTA DE SOLUȚIONARE RECOMANDATĂ" în cadrul proiectului "Politici publice alternative de mediu în România" proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, Axa prioritară 2 - Administrație publică și sistem judiciar eficiente. Evenimentul a fost organizat in sala de conferințe Observator din cadrul Hotelului International, București.
      Detalii suplimentare.
 •   În 22 ianuarie 2019 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. împreună cu Asociația Coaliția pentru Economia Circulară, Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu (A.R.A.M), Asociația Berarii României (A.B.R), O.P.P. Remat, Liga Citadină și Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu Ernest Lupan din Cluj-Napoca au organizat conferința cu tema "Mecanisme de raportări și decontări privind îndeplinirea obiectivelor de valorificare a deșeurilor din ambalaje conform OUG 74/2018 (Legea 31/2019)", Evenimentul a fost organizat în Aula Magna din cadrul Academiei de Studii Economice, București.
      Detalii suplimentare.

EVENIMENTE 2018

 •   În 04 decembrie 2018 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. în parteneriat cu ASOCIAȚIA SIMT CIVIC au organizat dezbaterea publică cu tema "Optimizarea capacității instituționale a UAT-urilor pentru monitorizarea și raportarea corectă a datelor referitoare la managementul deșeurilor municipale" în cadrul proiectului "Politici publice alternative de mediu în România" proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, Axa prioritară 2 - Administrație publică și sistem judiciar eficiente. Evenimentul a fost organizat în sala de conferințe Panoramic din cadrul Hotelului Internațional, București.
      Detalii suplimentare.
 •   În 26 noiembrie 2018 ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. în parteneriat cu ASOCIAȚIA SIMT CIVIC au organizat dezbaterea publică cu tema "Colectarea separată a deșeurilor municipale - pilonul principal al dezvoltării economiei circulare" în cadrul proiectului "Politici publice alternative de mediu în România" proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, Axa prioritară 2 - Administrație publică și sistem judiciar eficiente. Evenimentul a fost organizat în sala de conferințe Observator din cadrul Hotelului Internațional, strada Căuzași, nr. 27, București, sector 3.
      Detalii suplimentare.
 •   În perioada 27 - 29 iunie 2018, Asociația Română pentru Managementul Deșeurilor - A.R.M.D. a organizat la Mamaia cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Internaționale A.R.M.D. - ISWA, cu tema: „ECONOMIA CIRCULARĂ - PROVOCĂRI, ȚINTE ȘI SOLUȚII PENTRU ROMÂNIA”
      Detalii suplimentare despre eveniment.
      Pagina evenimentului  
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. organizează tradiționala conferință internațională, ajunsă la cea de-a VIII-a ediție, împreună cu ISWA - International Solid Waste Association ce va avea loc în perioada 27 - 29 iunie 2018, la Mamaia, la Hotel DEL MAR ( 4*), cu tema: "ECONOMIA CIRCULARĂ - PROVOCĂRI, ȚINTE ȘI SOLUȚII PENTRU ROMÂNIA".
      Detalii suplimentare despre eveniment.

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a început să organizeze o serie de cursuri de specialitate. Cursurile pentru Specialist Managementul Deșeurilor (COR 325713) și Manager de Proiect (COR 242101) au o durată de 3 zile și sunt certificate de CNFPA/ANC. În luna mai 2018 s-a organizat deja o serie cursuri de Specialist Managementul Deșeurilor.
      Detalii suplimentare.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat, în perioada 1 - 7 mai 2018, în parteneriat cu Innovation Norway, o vizită a unei delegații de experți norvegieni în România. Delegația norvegiană a vizitat mai multe companii private membre ale A.R.M.D., dar și stația de biogaz de la Filipeștii de Pădure. În plus, experții norvegieni au dorit să afle amănunte despre OTR-urile din România.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D., Coaliția pentru Economia Circulară - C.E.R.C. și Asociația Română pentru Ambalaje și Mediu - ARAM au organizat joi, 29 martie 2018 dezbaterea „Plătești cât arunci - de la concept la practică”.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2017

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. a organizat împreună cu ISWA - International Solid Waste Association în perioada 28 - 30 iunie 2017, la Mamaia, Hotel Comandor 4*, tradiționala conferință internațională, ajunsă la a VII-a ediție, cu tema: "Situația managementului deșeurilor din România - între finalizarea proiectelor prin POS Mediu și finanțarea proiectelor prin POIM".
      Detalii suplimentare despre eveniment
      Mai multe informații despre desfășurarea evenimentului

             

 •   Calendar evenimente interne și internaționale.
      Mai multe informații.
 •   În data de 11 aprilie 2017, orele 10.00, a avut loc „ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI” la hotel Ibis București Palatul Parlamentului City Centre (Str. Izvor, Nr. 82-84, sector 5, București).
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2016

 •   În data de 3 noiembrie 2016 a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Române pentru Managementul Deșeurilor (A.R.M.D.).
 •   În perioada 22 - 25 iunie 2016, la Mamaia, România, A.R.M.D. a organizat, împreună cu partenerii săi - ISWA și F.A.D.I., o serie de dezbateri de larg interes. Întâlnirea din acest an a fost una complexă, un ansamblu de evenimente care au cuprins întreg spectrul al managementul deșeurilor din România permițând o amplă analiză a situației actuale.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   Pentru prima dată în România: Cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
  În perioada 25 - 27 mai 2016 a avut loc la București prima serie de cursuri internaționale ISWA de perfecționare în domeniul managementului deșeurilor.
      Detalii suplimentare despre eveniment.

EVENIMENTE 2015

 •   ASOCIAȚIA ROMÂNĂ PENTRU MANAGEMENTUL DEȘEURILOR - A.R.M.D. (fosta Asociația Română de Salubritate - A.R.S.) a organizat în data de 13 noiembrie 2015, la București, România, „PRIMA ADUNARE GENERALĂ”.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) a organizat în perioada 1-2 iulie 2015, la Mamaia, România, SIMPOZIONUL INTERNAȚIONAL ARS - ISWA 2015.
      Detalii suplimentare despre eveniment.
 •   A.R.M.D. (fosta A.R.S.) în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.) a organizat, joi, 7 mai, la Romexpo - Sălile Madgearu și Brâncuși, ÎNTÂLNIREA ANUALĂ A OPERATORILOR DE SALUBRITATE, eveniment cu tema: “Noutăți legislative, de finanțare și tehnice în managementul deșeurilor din România”.
  În cadrul evenimentului a fost prezentat noul Regulament - cadru al serviciului de salubrizare a localităților.
      Detalii suplimentare despre eveniment.